Opnames Annabelle 3 in oktober van start

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Opnames Annabelle 3 in oktober van start

Opnames Annabelle 3 in oktober van start

|
|

Laatste update:

Fans van The Conjuring hebben weer iets om naar uit te kijken: na de spin-off The Nun is het tijd voor de terugkeer van Annabelle!

Zieke geesten

Volgende maand gaat The Nun in première. In deze spin-off van The Conjuring zaait een demonische non dood en verderf in een klooster. En als je denkt dat de zieke geesten achter de reeks daarna hun vakantiedagen opnemen, zit je er lelijk naast. In oktober beginnen namelijk de opnames van Annabelle 3, alweer het tweede vervolg waarin de psychopop uit The Conjuring de hoofdrol speelt!

Zie ook:

Griezelige objecten

Vorige maand kondigde James Wan aan dat een derde deel in de maak is. Daarbij lichtte de regisseur van horrorhits als Saw en The Conjuring al een tipje van de sluier op. “Annabelle activeert alle griezelige objecten in de opslagruimte van paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren uit The Conjuring”, onthulde Wan.  Het meesterbrein achter het Conjuring-universum omschreef de film als ‘een soort Night at the Museum, maar dan met Annabelle’. Gary Dauberman zal plaatsnemen in de regiestoel. Hij schreef eerder mee de scripts van de vorige Annabelle-films en de horrorkraker It!

Annabelle 3 draait vanaf juli 2019 in de bioscopen. The Nun is al vanaf 6 september te zien. Bekijk hieronder de huiveringwekkende nieuwe trailer!

Zie ook:

Lees verder