The Conjuring-regisseur James Wan bevestigt Annabelle 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Conjuring-regisseur James Wan bevestigt Annabelle 3

The Conjuring-regisseur James Wan bevestigt Annabelle 3

|
|

Laatste update:

Het horroruniversum van The Conjuring wordt groter en groter. De psychopop Annabelle gaat binnenkort los in een gloednieuw vervolg!

Demonisch

Chucky

krijgt concurrentie! Natuurlijk, de Good Guy uit de Child’s Play-reeks heeft al flink wat jaartjes voorsprong, maar Annabelle is druk bezig met een inhaalrace. We maakten kennis met deze demonische pop in The Conjuring uit 2013. Het jaar daarop schitterde ze in haar eigen solofilm en in 2017 verscheen alweer een tweede deel, getiteld Annabelle: Creation. En dat is nog maar het begin van haar killercarrière!

Museum

James Wan, de regisseur van horrorhits als Saw en The Conjuring, maakte gisteren bekend dat Annabelle 3 in de maak is. Hij onthulde zelfs al enkele details over het verhaal. “Annabelle activeert alle griezelige objecten in de opslagruimte van paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren uit The Conjuring. Het wordt dus eigenlijk een soort Night at the Museum, maar dan met Annabelle”, aldus Wan. Om dit horrorfeestje tot leven te wekken, is niemand minder dan Gary Dauberman ingehuurd. Hij schreef eerder de scripts van de vorige Annabelle-films en… de Stephen King-favoriet It!

De bioscooprelease van Annabelle 3 staat gepland voor volgend jaar juli.

Lees verder