Producers It werken aan remake Child’s Play

Door Redactie
Producers It werken aan remake Child’s Play

Dit jaar is het 30 jaar geleden dat de wereld kennismaakte met Chucky. Maar de moorddadige pop heeft het drukker dan ooit!

Energie

In 1988 verscheen de horrorkraker Child’s Play in de bioscopen. Hierin wordt een speelgoedpop genaamd Chucky bezeten door de geest van een sadistische seriemoordenaar. Wanneer Chucky in handen komt van de jonge Andy, duurt het dan ook niet lang voordat de eerste doden vallen… Child’s Play groeide uit tot een horrorklassieker en Chucky werd al snel een van de populairste filmschurken ooit!

Psychotisch

Ook dertig jaar later (en zes vervolgen verder) zit er nog genoeg energie in de batterijen van Chucky. Niet alleen wordt er gewerkt aan een televisieserie rondom de psychotische pop, er is ook een gloednieuwe Child’s Play-remake in de maak! Over het verhaal is nog weinig bekend, maar er gaan geruchten dat Chucky in de nieuwe versie een pop is met technische snufjes die het opneemt tegen een groepje bevriende kinderen.

Polaroid

De productie van de remake is in handen van David Katzenberg en Seth Grahame-Smith. Zij stonden ook aan het roer van de horrorkraker It, de Stephen King-verfilming die vorig jaar talloze mensen naar de bioscopen lokte. De regie is in handen van Lars Klevberg. Hij tekende eerder voor de horrorfilm Polaroid. Over de casting en de releasedatum weten we verder nog niets, maar we houden je natuurlijk op de hoogte zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn!