After Life, seizoen 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
After Life, seizoen 3

Yes! Opnames After Life seizoen 3 gaan van start

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Fans die reikhalzend uitkijken naar het derde seizoen After Life hebben geluk! Schrijver en acteur Ricky Gervais bevestigt dat het derde seizoen eraan komt. 

"Ik kan beter mijn tekst gaan leren", schrijft de gevatte komiek bij een foto waar hij het script in handen heeft. En daarop staat duidelijk dat de opnames op 19 april 2021 van start gaan! 

Vervolg voor de sterke karakters 

Oke, het was geen verrassing dat er een derde seizoen zou verschijnen. Ricky Gervais keek namelijk al voordat het tweede seizoen überhaupt op Netflix stond uit naar nieuwe afleveringen. "Het is de eerste keer ooit dat ik mezelf een derde seizoen zie doen, omdat ik van de wereld erin houd. Er zijn zo veel sterke personages", verklaarde hij eerder aan Deadline. Hij had alleen wel één voorwaarde: "Het moet een geëist vervolg zijn. Netflix moet zeggen: we willen echt een derde seizoen. Dan doe ik het." En blijkbaar wist hij dat voor elkaar te boksen.

Nieuwe ontwikkelingen

Nu is natuurlijk nog de vraag: wat zou er in dat script staan? In seizoen twee zagen we Tony steeds meer openbloeien na zijn grote verlies, maar nu zijn vader, gespeeld door David Bradley, is overleden aan dementie is het nog maar de vraag wat dat doet met zijn herstel. Daarnaast hebben we het huwelijk van Matt dat niet altijd over rozen gaat; een reddingspoging voor de plaatselijke krant en het wel of niet opbloeien van nieuwe relaties. 

Last best?

Maar er is ook slecht nieuws, want seizoen drie is officieel de laatste. Bereid je dus maar voor op een seizoen vol emotie, want het lijkt onwaarschijnlijk dat er een happy end in zit voor Ricky Gervais' karakter Tony. "Ik wil geen mooie strik om alles doen en dat iedereen trouwt en een mooie leeftijd bereikt. Dingen gebeuren. Het leven is niet makkelijk, maar het gaat erom dat je er het beste van maakt." Tja, daar zit ook wel wat in.

Wanneer het derde seizoen te zien is, is nu nog onbekend! 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify.

Lees verder