Op Zoek Naar-kijkers klaar met ‘onnodig ongepaste opmerkingen’

Het was vanavond tijd voor een nieuwe aflevering van Op Zoek Naar… Er werd op social media weer druk over het tv-programma gesproken, ook over de volgens velen ‘ongepaste opmerkingen’ van een van de juryleden.

Marlijn Weerdenburg op zoek naar grease danny tristan

Vanavond mochten de zeven overgebleven Danny’s in Op Zoek Naar… aan de bak! Een van hen krijgt uiteindelijk de hoofdrol in de musical Grease. Er werd weer druk over het tv-programma gesproken op TwitterEn opnieuw is er daarbij een hoofdrol weggelegd voor jurylid Marlijn Weerdenburg.

Klachten

Veel kijkers van ‘de beste talentenjacht van Nederland’ hadden vanavond klachten over Marlijn, die volgens hen veel te opzichtig van het mannelijk schoon aan het genieten was. Neem haar gesprekje met Tristan, die indruk maakte met het nummer Go the Distance uit de Disney-animatiefilm Hercules.

'Alles klopt aan jou'

Ik hing aan je lippenJe hebt zo’n intens mooi geluid”, begint Marlijn. Toch heeft ze ook nog wat advies voor Tristan. “Je bent een beetje de ideale schoonzoon. Alles klopt aan jou. Knap, fantastisch zingen, alles klopt aan jou. En dat irriteert me. En daarvan denk ik dan: waarom is die jongen zo perfect? Dus, ik zou het heel leuk vinden als jij in de volgende show een beetje het randje op kan gaan zoeken hier en daar.

Veel kijkers zijn niet zo over haar commentaar te spreken:

Op Zoek Naar… zie je elke vrijdag om 20.25 uur op NPO 1.

Even in de stemming blijven? Dit zijn de dertien leukste musicalfilms!