Cobra Kai seizoen 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Cobra Kai seizoen 4

Op déze datum start Cobra Kai seizoen 4!

|
|

Laatste update:

De strijd tegen de gemene John Kreese laait op! Daniel en Johnny stomen hun leerlingen klaar voor een allesbeslissend karatetoernooi. Netflix heeft een nieuwe trailer van Cobra Kai seizoen 4 én maakt de releasedatum bekend!

In de nieuwste trailer deelt Netflix meer over het verhaal van Cobra Kai seizoen 4 én is er eindelijk een releasedatum! De avonturen van Daniel en Johnny gaan verder op 31 december.

Cobra Kai seizoen 4

In Cobra Kai seizoen 4 is de Cobra Kai-karateschool in handen van de schurk John Kreese (Martin Kove). Johnny en Daniel spreken met Kreese af dat de winnaar van het All-Valley Karate-toernooi mag blijven, terwijl de verliezende school verhuist. De oude rivalen proberen hun pupillen samen op te leiden, maar door hun verschillende stijlen is het begin nogal… stroef.

De psychopathische Kreese haalt trouwens óók versterking: de geflipte miljonair Terry Silver (Thomas Ian Griffith) zet alles op alles om Daniel en Johnny te verpletteren.

Seizoen 4 van Cobra Kai heeft alles in zich om de serie spetterend af te sluiten, maar dat is absoluut niet het geval. Afgelopen zomer kondigde Netflix al een vijfde reeks aan van de Karate Kid-spin-off-serie.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Dat is leuk, want Cobra Kai is op dit moment één van de grappigste series die je op het streamingplatform kunt zien. Dit weekend maakte Netflix trouwens nog véél meer bekend over de line-up van de komende tijd. Dit weekend zagen we de eerste beelden van het laatste seizoen La Casa de Papel, een sneak peek van Stranger Things, een trailer van The Witcher seizoen 2 én releasedata van o.a. The Crown. Wist je trouwens al dat Undercover seizoen 3 op 21 november start?

Lees verder