Undercover seizoen 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Undercover seizoen 3

Eerste beelden én releasedatum Undercover S3!

|
|

Laatste update:

Ga snel zitten en pak er een lekker worstenbroodje bij! Check de trailer én releasedatum voor Undercover seizoen 3.

Terwijl undercoveragent Bob Lemmens (Tom Waes) uit het graf (dat hij voor zichzelf groef) probeert te klauteren, heeft drugsbaron Ferry Bouman (Frank Lammers) andere zorgen. Terwijl hij in de gevangenis zat werd er flink aan zijn stoelpoten gezaagd en dát kan hij niet over zijn kant laten gaan. Daarnaast probeert hij het hart van zijn vrouw Daantje (Elise Schaap) terug te veroveren én moet hij mooi weer spelen voor de reclassering.

Om hun hachje te redden doen Bob en Ferry het ondenkbare: de aartsvijanden... werken samen!

Undercover seizoen 3 op Netflix

In Undercover seizoen 3 is Ferry eindelijk uit de bak, en moet hij meteen weer áán de bak. Zijn XTC-imperium brokkelt in rap tempo af omdat hij vanuit Duitsland concurrentie krijgt van Nazmiye Oral en Murat Seven.

Terwijl Ferry het opneemt tegen de Duitse drugsmaffia is oud-undercoveragent Bob (Tom Waes) helemaal de pineut. Door zijn leugens in seizoen 2 wordt hij aangeklaagd en hangt hem een zware straf boven het hoofd. Tóch krijgt de gevallen agent nog een kans: in ruil voor zijn vrijheid moet hij ontdekken wíe er gevoelige informatie uit de politietop doorspeelt aan de maffia.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Wat Daniëlle Bouman precies uitspookt is niet bekend, en eigenlijk maakt dat ook niet uit. Al zit Elise Schaap het hele seizoen piepers te jassen, dan kijken we nog steeds graag naar de naïeve Brabantse drugsdiva.

Undercover seizoen 3 start vanaf 21 november op Netflix. De eerste twee seizoenen vind je daar ook, net als de speelfilm Ferry.

Lees verder