Hi-ya! Netflix bevestigt Cobra Kai seizoen 5

Cobra Kai op Netflix

We wachten nog op het vierde seizoen van Cobra Kai, maar Netflix heeft bekendgemaakt dat een vijfde reeks er óók nog wel in zit! De opnames van Cobra Kai seizoen 5 starten komend najaar.

Het lot van de populaire serie, die verdergaat waar The Karate Kid ophield, is na elk seizoen onzeker: de show wordt telkens met één seizoen verlengd. Het goede nieuws is natuurlijk dát hij telkens weer een jaartje doorkan. Cobra Kai zet het jeugdsentiment over The Karate Kid op slimme wijze in en is afwisselend oermelig, emotioneel én spectaculair!

In het vierde seizoen van Cobra Kai voegen Daniel (Ralph Macchio) en Johnny (William Zabka) hun karatescholen samen. Slechterik Kreese (Martin Kobe) heeft de Cobra Kai-karateschool teruggepakt en gebruikt hem om van tieners ‘evil’ karateka’s te maken.

Om Kreese te stoppen dagen Daniel en Johnny Krees uit: wiens leerling het All Valley Karate Tournament wint mag blijven en de verliezer verlaat de stad. Kreese gaat akkoord maar heeft (natuurlijk!) een duivels plan: hij neemt contact op met zijn geflipte vriend Terry Silver om de uitslag te manipuleren.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Cobra Kai seizoen 5 op Netflix

Het vierde seizoen van Cobra Kai heeft dus alles in huis voor een spetterende finale, maar we weten nu dus dat het verhaal daarna gewoon verdergaat. Eerder zeiden de makers al dat er waarschijnlijk zes seizoen van Cobra Kai zullen verschijnen, maar dat het maken van de serie zó leuk was dat er misschien nog wel meer inzit.

Op dit moment is het wachten op het vierde seizoen van de populaire serie: dat verschijnt in december op Netflix.