Thomas Berge bij de bekendmaking van Expeditie Robinson 2019-deelnemers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Thomas Berge bij de bekendmaking van Expeditie Robinson 2019-deelnemers

Gerucht: er zijn nog drie artiesten in de race voor het Songfestival!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Gisteren dachten we eerlijk gezegd dat we 'm hadden, de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival in eigen land. Nu gooit Shownieuws even roet in het eten door te melden dat er in totaal nog vier artiesten kans maken om ons land te vertegenwoordigen. Huh?

Radio 538-dj Mark Labrand heeft van een - naar eigen zeggen - betrouwbare bron begrepen dat er nog drie andere artiesten kans maken om Nederland te vertegenwoordigen op het Songfestival, gaf hij gisteren aan in Shownieuws. Eerder dachten we het al zeker te weten: de artiest zou met de letter 'J' beginnen en toen rolde oud-Voice-deelnemer Jordan Roy opeens uit de hoge hoed. 1+1=2! Maar, euhm... hoe zit het nu?

Nog meer deelnemers

Shirma Rouse, Thomas Berge en Davina Michelle: dit zijn volgens Labrand de andere drie kandidaat-artiesten die net als Jordan Roy kans maken op de felbegeerde job. Het zou voor Shirma Rouse overigens de tweede keer zijn dat ze optreedt tijdens het liedjesfestijn. In 2013 stond ze Anouk bij als achtergrondzangeres.

Gerucht: er zijn nog drie artiesten in de race voor het Songfestival!

Wie krijgt de eer?

Het zou dus nog gaan tussen deze vier artiesten. Wat Labrand helaas niet weet te melden, is: wie maakt de meeste kans? En waarom is er blijkbaar nog geen definitieve keuze gemaakt? Binnenkort krijgen we vast en zeker een definitief antwoord!

Lees verder