Judy Blank in Tangled Up In You

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Judy Blank in Tangled Up In You

‘Nederlandse Songfestival-inzending begint met letter J’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Radio 2-DJ Timur Perlin dropte vanochtend een wel héél mysterieuze hint: de act die Nederland gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam begint blijkbaar met de letter 'j'.

Dat meldde de dj vandaag op aandringen van zijn sidekick in zijn ochtendshow De Timur Timur show. We wisten al dat zangeressen Davina Michelle en Floor Jansen in ieder geval al aangaven het niet te doen, maar wie het dan wél moet gaan doen, blijft nog even een raadsel. Door deze hint kunnen we nu lekker gaan speculeren.

Begint met 'j'

Timur verkreeg het nieuws naar eigen zeggen uit betrouwbare bron. "Dat is via-via-via" gegaan, geeft hij toe. Zelf weet hij ook niet om wie het gaat, maar singer-songwriter Judy Blank, bekend van 'Tangled Up In You', maakt volgens de dj zeker kans. Het wordt in ieder geval géén man als we Timur mogen geloven. "Misschien is het tijd voor een vrouw, ik denk dat ze een vrouw doen."

Namen

Jett Rebel, Jake Reese (aka X-Factor-winnaar Jaap Reesema), Jacqueline Govaert van Krezip; aan Nederlandse 'j'-artiesten geen gebrek. Het is overigens nog niet bekend wanneer de organisatie eindelijk bekend gaat maken wie ons land mag gaan vertegenwoordigen in Rotterdam. Waarschijnlijk is de act met voorletter 'j' dus al wel binnenskamers bekend. Het is nu nog wachten op de grote onthulling! Mocht de organisatie inderdaad voor Judy Blank gaan, lijkt dat te wijzen op eenzelfde soort strategie als vorig jaar. Een redelijk onbekende singer-songwriter, net als Duncan Laurence, met mogelijk ook een zelf geschreven nummer als inzending.

Lees verder