Floor Jansen, Songfestival

Veronica Superguide logo
Floor Jansen, Songfestival

Helaas! Floor Jansen slaat Songfestival 2020 over

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na het daverende succes dat ze had door Beste Zangers, leek het niet onwaarschijnlijk dat Floor Jansen ons land zou vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Maar helaas, de zangeres heeft er naar eigen zeggen geen tijd voor.

"Ik heb er eerder niets over losgelaten, maar ik kan wel zeggen dat ik het niet dit jaar ga doen. Ik heb het veel te druk met de cd en de wereldtour van Nightwish", vertelt Floor Jansen, die deze maand nog optrad tijdens het Sportgala, aan de Telegraaf. "Ik vind het wel nog steeds een eer dat mensen mij het zouden toevertrouwen!" Ook Davina Michelle, die naast Floor vaak wordt genoemd als kandidaat van het Eurovisie Songfestival 2020, gaf eerder deze week aan geen tijd te hebben. Wie het dan wel wordt, moet binnen enkele maanden blijken.

The voice of Holland

De Nightwish-zangeres, die zowel solo als met haar band met drie nummers in de Top 2000 staat, krijgt ook weleens de vraag of ze niet in één van de rode stoelen van The voice of Holland wil plaatsnemen. Maar daar wil ze niets van weten. "Ik ben nooit heel erg gecharmeerd geweest van The Voice of aanverwante producties. Ik ben van mening dat talenten zich niet via zulke programma's hoeven te bewijzen." Daar hoeven we haar dus niet te verwachten.

Lees verder