Floor Jansen in Beste Zangers op NPO 1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Floor Jansen in Beste Zangers op NPO 1

Beste Zangers-reünie Floor Jansen en Tim Akkerman

|
|

Laatste update:

Prijsuitreiking

Ze vervolgt: ''Het is bijzonder om een avond te delen met zo veel ongelofelijke getalenteerde, gepassioneerde doorzetters die op topniveau presenteren en die deze avond in het zonnetje gezet worden.'' Op de shortlist voor een prijs staan onder andere namen als Max Verstappen en Michael van Gerwen (Sportman van het jaar), Ireen Wust en Suzanne Schulting (Sportvrouw van het jaar). De uitreiking is op 18 december live te zien op televisie.

Beste Zangers

Het is overigens niet de eerste keer dat Tim Akkerman en Floor Jansen samen optreden. In de afgelopen editie van Beste Zangers gooiden de twee nog hoge ogen met hun optreden van Shallow, het nummer uit de film A Star is Born. Hun duet is inmiddels bijna een miljoen keer bekeken op YouTube.

Top 2000

Beste Zangers heeft Floor Jansen sowieso geen windeieren gelegd. Vorige week bleek nog dat een grote groep fans er alles aandoet om Floor in de Top 2000 te krijgen. Niet met een nummer uit Beste Zangers, maar met een origineel nummer van haar band Nightwish. Of dat lukt, moet later deze maand blijken als de Top 2000 wordt onthuld.

Het NOC*NSF Sportgala is op 18 december om 20:30 uur live te zien op NPO 1.

Lees verder