Floor Jansen in Beste Zangers op NPO 1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Floor Jansen in Beste Zangers op NPO 1

Beste Zangers-ster Floor Jansen wil in de Top 2000 komen en je kunt nú stemmen

|
|

Laatste update:

Dit jaar brak metalzangeres Floor Jansen ook bij het grote publiek in Nederland door nadat ze elke week kijkers verpletterde met weergaloze optredens in Beste Zangers. Een groepje fans is nu een evenement gestart om Floor in Radio 2's Top 2000 te krijgen en dat ziet ze zelf ook wel zitten. 

Via 'Nightwish in de Top 2000' probeert deze groep fans om één van de nummers van Floors metalband in 'de lijst der lijsten' te krijgen. Ze krijgen daarbij steun van niemand minder dan Floor herself. Ze deelt de oproep via haar Instagram.  

Floor Jansen in de Top 2000

Waarschijnlijk wil je Floors versie van Phantom of the Opera samen met Henk Poort er wel in hebben. Maar deze fans zien liever gewoon een keihard metalnummer van haar band Nightwish. Suggesties nodig? Check dan de Facebookpagina voor inspiratie en ga daarna naar de Top 2000-stempagina als je Floor wil steunen!

Beste Zangers

Over Beste Zangers gesproken: het nieuwe seizoen, dat in 2020 op tv komt, moet het zonder presentator Jan Smit doen. Die moet momenteel nog bijkomen van een ziekte en moest al zijn verplichtingen voor dit jaar afzeggen. Nu mogen Nick en Simon hem gaan vervangen!

Lees verder