Floor Jansen en Henk Poort in beste zangers op NPO 1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Floor Jansen en Henk Poort in beste zangers op NPO 1

Duet Floor Jansen en Henk Poort is het absolute hoogtepunt van Beste Zangers!

|
|

Laatste update:

Beste Zangers 2019 is gisterenavond in stijl afgesloten op NPO 1 met een indrukwekkende duettenaflevering en opnieuw stal Floor Jansen de show: ze blies samen met Henk Poort werkelijk iedereen omver met een verbluffende versie van Phantom of the Opera. 

We konden eigenlijk al niet meer wachten op deze aflevering na die indrukwekkende preview, maar het was - óók volgens kijkers - het wachten meer dan waard. Floor en Henk die samen klassieker Phantom of the Opera zingen. "Téring, wat was dit bizar goed", zo klinken de reacties op twitter. 

Reactie Floor Jansen

Je zou denken dat Floor door haar wereldwijde succes wel wat gewend is, maar niets is minder waar: ze weet zelf ook niet wat haar overkomt. Op twitter laat de zangeres van Nightwish verbaasd van zich horen. "Dit is niet normaal", zegt ze. "Hoe werkt twitter in momenten van Chaos?" Wil je meer weten over dé grote ster van dit seizoen Beste Zangers? Lees hier ons interview met Floor Jansen.

Kijkers ondersteboven

De duetten van Samantha Steenwijk, Ruben Annink, Tim Akkerman, Emma Heesters en Rolf Sanchez vielen ook in de smaak, maar de rockopera van Henk en Floor kan rekenen op de meeste reacties. Het dak ging er haast letterlijk af op Ibiza en kijkers konden zich dan ook geen betere afsluiter wensen. 

Lees verder