Wéér raak: Floor Jansen grote winnares Beste Zangers

Door Robin Heerkens
Floor Jansen in Beste Zangers op NPO 1

We beginnen een beetje in herhaling te vallen, maar opnieuw scoort Nightwish-zangeres Floor Jansen de pannen van het dak in Beste Zangers op NPO 1. Ook kiest één van de BN'ers haar nu ook echt uit als 'winnaar' van de avond. 

En dat was Tim Akkerman - die werd de hele avond toegezongen door de anderen. Hij brak in tranen uit bij Floors versie van 'Winner'. Tim schreef dit nummer speciaal voor zijn broer die in een rolstoel zit.  

Floor Jansen in Beste Zangers

Floor rijgt de indrukwekkende performances in Beste Zangers aan elkaar alsof het niets is. Ze kan elke week rekenen op veruit de meeste steunbetuigingen van kijkers en ook nu was dat - verrassing - wéér het geval. 

Eurovisie Songfestival

Nu ook het mainstream Nederlandse publiek Floor in haar armen sloot (in de rest van de wereld is ze al een giga-hit), beginnen uiteraard ook de Eurovisie Songfestival-speculaties. Nederland heeft nog geen kandidaat voor het festival in eigen land volgend jaar, maar volgens kijkers hoeven we niet verder te zoeken: Floor Jansen moet voor ons naar het Songfestival! Gelukkig lijkt het erop dat ze dat zelf óók wel ziet zitten

Beste Zangers is elke zaterdag om 20:25 te zien op NPO 1.