Waarom vindt Natacha Harlequin Nicol zo leuk?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Waarom vindt Natacha Harlequin Nicol zo leuk?
ShownieuwsTVFamilie Gillis

Onthulling: Waarom vindt Natacha Harlequin Nicol zo leuk?

|
|

Laatste update:

Shownieuws stond stil bij het nieuwe seizoen van Massa is Kassa. Natacha Harlequin deed meerdere onthullingen in de uitzending. Ze had Massa is Kassa nog nooit gezien, maar ze vond ‘ons Nicol’ wél heel leuk. De deskundigen hadden wel een idee waarom!

Advocate Natacha Harlequin moest toegeven dat ze nog nooit een aflevering van de populaire realityserie Massa is Kassa gezien had, maar ze had Peter en Nicol wel eens gesproken. ‘Ik heb hem ontmoet, en dat was een leuk gesprek. Het leek me een hele leuke, openhartige man. Ik vond z’n vriendin echt heel open en vriendelijk. Dat is de ervaring die ik met ze heb.’

Volgens Harlequin was Peter lekker bezig met z’n gewicht, en overwoog ze om in het volgende seizoen tóch eens in te schakelen. ‘Ik vind zijn vriendin heel leuk!’ Ja, daarmee bedoelt ze Nicol, die in Massa is Kassa wordt neergezet als golddigger/vissen-killer.

Drukke Nicol

Bart Ettekoven leek het bijna niet te geloven. ‘Nicol? Die die sekswinkel gaat openen? Daarom wil je vriendinnen met haar worden! Alles valt op zijn plek!’

De kans is groot dat Nicol haar erotische winkel in het nieuwe seizoen van Massa is Kassa opent. Mits ze niet te druk is met hondenyoga of het verraden van haar ‘stiefzoon’ Ruud.

Je ziet het nieuwe seizoen van Massa is Kassa vanaf 6 september op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder