peter gillis nicol massa is kassa rtl boulevard

Veronica Superguide logo
peter gillis nicol massa is kassa rtl boulevard
BN'ersSBSRTLTVFamilie Gillis

Peter Gillis en Nicol over nieuw seizoen Massa is Kassa: ‘Was eigenlijk dood’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Morgen gaat het nieuwe seizoen Familie Gillis: Massa is Kassa van start! Een mooi moment om even vooruit te blikken. Hoe is het met Peter Gillis en Nicol? En wat staat hen de komende afleveringen te wachten?

Peter Gillis betert zijn leven

In RTL Boulevard wordt alvast vooruitgeblikt op het zevende seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa dat morgen begint. Uiteraard is er ook aandacht voor het moment dat Peter Gillis onwel werd. Hij vertelt: “Ik was eigenlijk dood in het ziekenhuis. Ik reageerde nergens meer op. Uiteindelijk is het een zware suikercoma geweest.” Volgens Nicol heeft Peter zijn leven inmiddels gebeterd: “Ik merk nu ook dat als we ergens zitten op een feestje en er komen bitterballen op tafel, of wat dan ook, dan pakt Peter ze niet.

Nicols seksshop

In het nieuwe seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa zien we ook hoe het verdergaat met Nicols kinky onderneming: “Het wordt eigenlijk een seksshop, maar dan de chiquere versie daarvan.” Nicol is niet van plan om de spullen zelf te verkopen “Ik ga wel een personeelslid zoeken, die hier fulltime komt te staan”, vertelt ze. Peter beaamt dat: “We zoeken er nog één of twee. Mag ook een homo zijn. Die kan met vrouwen én met mannen opschieten.

De overval op Mark Gillis

Hadden Nicol en Peter na zes seizoenen Familie Gillis: Massa is Kassa nog wel zin in die camera’s? Zeker omdat roem ook een keerzijde kan hebben. Zoals misschien de overval op zoon Mark? “Wat met ons manneke is gebeurd, had toch kunnen gebeuren”, relativeert Peter. “Dat is allemaal niet zeker dat mensen dat vanuit de serie gezien hebben. Dan waren ze misschien ook bij mij gekomen.” Er is volgens Peter sowieso niet veel te halen: al zijn geld zit in zijn parken en zijn dure auto’s. “We zijn geen mensen die met duizenden euro’s thuis zitten. Dat hebben ze bij onze Mark ook ondervonden.

Familie Gillis: Massa is Kassa is morgen om 20:30 uur te zien op SBS6. RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder