Mark Gillis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mark Gillis
BN'ersFamilie Gillis

Goed nieuws in zaak overval Mark Gillis

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Goed nieuws voor Massa is Kassa-realityster Mark Gillis. De politie heeft nieuwe verdachten op het oog die mogelijk betrokken zijn geweest bij de overval op de zoon van vakantieparkmiljonair Peter Gillis.

'Zicht op mogelijke andere verdachten'

"Het onderzoek is nog volop gaande. We hebben zicht op mogelijke andere verdachten", laat de politie weten. "Er zijn namelijk nog andere sporen die nu verder worden onderzocht door het NFI. Mogelijk leidt dat tot nieuwe matches. Verder onderzoek moet dat uitwijzen."

Aanhouding

Vorige week werd een 39-jarige man uit Den Bosch aangehouden voor zijn vermoedelijke betrokkenheid bij de overval. Mark werd in november op brute wijze overvallen bij zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer. Hoewel het momenteel beter gaat met de zoon van Peter, heeft hij soms moeite om rust te vinden, zo vertelde hij een tijdje terug aan Veronica Superguide.

Bewakingsbeelden

Beelden van de overval kwamen onlangs voorbij in Opsporing Verzocht en Bureau Brabant, het opsporingsprogramma van Omroep Brabant. Eerder leek het nog alsof een groepje mannen, dat zich bij de politie meldde, betrokken was bij de overval. Deze mannen zagen zichzelf terug op beelden. Later bleek dat ze gewoon fans van de familie Gillis waren.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we De Harry Potter-quiz, The Bubble en Julia. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder