Only Murders in the Building strikt Meryl Streep voor seizoen 3

Disney+ pareltje Only Murders in the Building (check hier onze recensie) krijgt er nóg meer star power bij voor seizoen 3: acteerkanon Meryl Streep is gecast!

Meryl Streep
© BrunoPress/PhotoShot

Drievoudig Oscarwinnares Meryl gaat dus een rol spelen in het derde seizoen van de zeer goed ontvangen comedy-misdaadserie Only Murders in the Building. Hoofdrolspeelster Selena Gomez onthulde het grote nieuws dinsdag in een geinige video op Instagram, die ze maakte op de set van de serie.

Only Murders in the Building seizoen 3

Selena's filmpje komt rechtstreeks vanaf de set en dat is natuurlijk goed nieuws! Dat betekent dat er vermoedelijk geen vertraging is opgelopen en dat we de nieuwe afleveringen nog ergens in 2023 mogen verwachten. We hoopten dat natuurlijk al door de geniale, bizarre cliffhanger in seizoen 2, waarin Paul Rudd zijn opwachting maakt als een nieuwe grote speler binnen dit universum. 

Waar gaat de serie over?

Only Murders in the Building vertelt het verhaal van Charles-Haden-Savage (Martin), Oliver Putnam (Short) en Mabel Mora (Gomez), drie New York-flatgenoten die elkaar vinden in hun obsessie voor true crime-podcasts. Als er een moord wordt gepleegd in het grote gebouw waarin zij wonen, besluiten zij hun eigen podcast te beginnen waarin ze de moord onderzoeken.

Bron: ANP/Veronica Superguide