Paddington

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Paddington

OMG: Paddington 3 officieel in de maak!

|
|

Laatste update:

Paddington 3 hing drie jaar geleden al een beetje in de lucht, maar nu is de kogel eindelijk door de kerk: het derde deel in de geliefde filmfranchise komt er nu echt aan!

Dat heeft studio StudioCanal aan Variety onthuld. "We can confirm Studiocanal is working very hard on film 3 with the utmost craft and care — as with film 1 and 2." De bevestiging komt nadat acteur Hugh Boneville, die Henry Brown speelde in de eerste twee Paddington-films, vorige week op BBC Radio 2 al een beetje verklapte dat men hard werkt aan de threequel.

We hebben een podcast met kijktips!

Niet alleen maar goed nieuws

Dit is misschien wel het beste filmnieuws van 2021 tot nu toe, zeggen we zonder enige schaamte. De Paddington-films zijn niet alleen oogstrelend mooi, maar ook hartverwarmend zonder dat het klef-cliché wordt. We smelten helemaal weg bij beertje Paddington (Ben Whishaw) en zijn leven met de Brown-fam. Toch moeten we je ook het minder leuke nieuws vertellen: de regisseur van de eerste twee geniale films is er nu niet bij...

Geen Paul King

Althans, dat heeft de beste man, Paul King, vorig jaar al gezegd in een interview. Hij zei toen wel aan te blijven als executive producer, dus zijn invloed is niet helemaal verdwenen. Ook heeft Paul een andere regisseursklus te pakken: hij gaat achter de camera staan bij de nieuwe Willy Wonka-prequel.

Er is helaas nog geen releasedatum voor Paddington 3.

Lees verder