Olga Commandeur en man gaan voor bodyshots in Race Across The World

Kleine waarschuwing: Nederland in Beweging zal nooit meer hetzelfde zijn hierna. Mocht je niet dagelijks een kwartiertje bewegen met Olga Commandeur, ben je veilig. Het zijn unieke beelden uit Race Across The World, want Olga laat zich samen met haar man van compleet andere kant zien.

RATW

Twee maanden reizen met een extreem laag budget doet natuurlijk iets met je. Dat zou je denken, maar na slechts twee dagen leken Olga Commandeur en haar man Frank al een beetje door te draaien. Vol goede moed en met een lichte vermoeidheid duiken de twee een lokale kroeg in. Het rad staat al klaar en de boel escaleert direct volledig.

Bodyshot

"What is bodyshot?", vraagt Olga aan de lokale bevolking in de kroeg wanneer het rad eindigt op het roemruchte shotje. Als de barman wijst naar de bar en uitlegt dat ze daarop moet gaan liggen en haar shirt omhoog moet trekken, zouden de alarmbellen al moeten gaan rinkelen. Niet voor Olga, want ze kruipt toch maar eens mooi op die bar. 

'Olga gone wild'

Shirt omhoog, alcohol in de navel en man Frank gaat er dan ook vol voor. "We did it!", roept Olga tussen het schaterlachen door. Haar man krijgt er overduidelijk geen genoeg van: "Again!" Bleef het de rest van de avond onrustig? We zullen het nooit weten. "Olga gone wild", schrijft een kijker op Twitter. "Oh Oh Cherso is er niets bij."

Race Across The World is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4.