Ruud de Wild

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ruud de Wild

Olcay: 'Ruud de Wild met succes geopereerd'

|
|

Laatste update:

Radiomaker en tv-presentator Ruud de Wilds operatie is succesvol verlopen! De Wilds partner Olcay Gulsen liet dit weten op Instagram.

Deze week liet De Wild weten dat er een paar maanden geleden darmkanker bij hem was geconstateerd. De Wild onderging al eerder een operatie, maar die slaagde niet helemaal: de artsen wisten niet alles te verwijderen. De DJ kondigde deze week een pauze aan in verband met een nieuwe operatie en zijn herstel.

De operatie werd vandaag uitgevoerd en De Wilds vriendin Olcay Gulden hield iedereen via Instagram op de hoogte.

Olcay: 'Ruud de Wild met succes geopereerd'

Tijdens de spannende ingreep, die ongeveer vijf uur duurde, kreeg Olcay het ook even te kwaad. "Soms heb ik zo'n enorme hekel aan social media... Dan denk ik: ik stop ermee; stom gedoe! En nu zegt ik met tranen in mijn ogen door al jullie steun en lieve reacties."

Olcay: 'Ruud de Wild met succes geopereerd'

Een tijdje later kwam gelukkig het verlossende bericht: "Operatie is geslaagd! Duurde maar liefst vijf uur, maar het is helemaal gelukt!"

Olcay: 'Ruud de Wild met succes geopereerd'

Ruud de Wild komt terug!

De Wild liet vóór zijn operatie weten dat de artsen er gelukkig snel bij waren. Hopelijk verloopt zijn revalidatie voorspoedig. Begin 2021 werd bekend dat André van Duin ook geopereerd was aan darmkanker. Van Duin koos ervoor om dit niet te delen, maar vertelde het achteraf. Tip van André: kijk ook eens achterom na een bezoek aan het toilet!

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder