Radiomaker Ruud de Wild

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Radiomaker Ruud de Wild

Ruud de Wild strijdlustig na kankerdiagnose: ‘Jullie zijn nog niet van me af’

|
|

Laatste update:

Ruud de Wild is gediagnosticeerd met darmkanker. Hij maakte het heftige nieuws vandaag bekend in zijn radioprogramma De Wild in de Middag.

Ingreep

Ik ga je misschien doen laten schrikken”, zo leidde de radiomaker zijn verhaal in. “Een aantal maanden geleden kreeg ik de diagnose darmkanker. (...) Er is al een ingreep gedaan. Ik ben er vroeg bij, heb ik gehoord. Helaas blijkt toen niet alles te zijn weggehaald.” De Wild deelde het fragment uit het radioprogramma zojuist via zijn Instagram-pagina.

Revalidatie

Omdat Ruud de Wild een operatie moet ondergaan, zal hij voorlopig niet op de radio te horen zijn. Volgens de dj moet hij na de ingreep ook nog enkele maanden revalideren. Natuurlijk hoopt de radiomaker snel weer terug te zijn in de studio. “We zijn er supersnel bij en ik ben gezegend met de beste artsen. Maar het blijft iets engs, het is wel kanker. Ik hoop na die revalidatie weer terug te komen. Jullie zijn nog niet van me af!”, belooft De Wild.

‘Trots op jou’

Op Instagram wordt Ruud de Wild overspoeld met steunbetuigingen, uiteraard ook van zijn geliefde Olcay Gulsen. “Wat ben ik trots op jou, lieverd”, schrijft zij op het sociale medium. “Zo stoer en sterk en tegelijkertijd zo lief en zacht.” Uiteraard wensen ook wij de rebelse radiomaker een snel en voorspoedig herstel toe!

Lees verder