Olcay Gulsen en Ruud de Wild in RTL Boulevard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Olcay Gulsen en Ruud de Wild in RTL Boulevard

Smoorverliefde Ruud de Wild en Olcay denken aan volgende stap!

|
|

Laatste update:

Shownieuws-presentatrice Olcay Gulsen en radio 2-dj Ruud de Wild schreeuwen hun liefde van de daken! Het showbiz-stelletje heeft elkaar weer helemaal gevonden en denkt serieus na over de toekomst. 

Ze overwegen zelfs om te gaan trouwen, zo onthullen de twee in gesprek met RTL Boulevard. Een aantal maanden geleden kwamen Ruud en Olcay weer bij elkaar nadat het eerder dit jaar uitging. Sindsdien gingen ze rustig daten, al is die voorzichtigheid er nu wel vanaf: het is vol aan! 

Trouwen

"Dit is de allerleukste vrouw die ik ooit ontmoet heb", vertelt Ruud. Trouwen ziet hij dan ook wel zitten. "Ik wil het wel." En ook Olcay is enthousiast: "Ruud is drie keer getrouwd geweest, ik ben al drie keer verloofd geweest. Misschien is in dit geval wel vier keer is scheepsrecht."

Kinderen

Het koppel gaat zelfs nog een stapje verder. Komen er.... kinderen?! Nou, "Ik vind het heel leuk zoals we het nu hebben", zegt Olcay. Ruud wil de kindervraag overduidelijk ontwijken, maar daar neemt zijn liefje geen genoegen mee. "Geef nou eens antwoord, Ruud. Ja of nee?" Uiteindelijk gaat de dj tóch overstag. "ja."

Lees verder