Olcay Gulsen in Shownieuws

Veronica Superguide logo
Olcay Gulsen in Shownieuws

Olcay neemt het op voor Monique Westenberg: ‘het is pijnlijk’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Olcay Gulsen noemt het "een beetje pijnlijk voor Monique" dat Bridget Maasland meteen al goed kan opschieten met haar nieuwe schoonmoeder Rachel Hazes, terwijl zij altijd "een moeilijke band" had met de moeder van André.  

Dat vertelde ze gisteren in Shownieuws, waar Bridgets filmpje in RTL Boulevard werd besproken. Hierin zagen we hoe ze flink aan het dansen was met Rachel tijdens een concert van André. 

'Pijnlijk voor Monique'

Rachel reageerde eerder al op André's stukgelopen relatie met Monique. Dat ze nu al lekker close is met zijn nieuwe liefje Bridget, die zelfs aangaf al van haar te houden, zit Olcay niet zo lekker. "Het lijkt me aan de andere kant ook best wel een beetje pijnlijk voor Monique, toch? Die heeft een moeilijke band gehad met haar schoonmoeder", zo stelt ze.

Olcay over Monique

"Ik ben het helemaal met je eens", zegt Shownieuws-deskundige Bart Ettekoven. "Monique heeft vijf jaar lang gevochten voor de relatie met Rachel, ze heeft twee jaar geleden ook de eerste toenaderingspoging gedaan, zoals te zien was op die beroemde foto dat ze met kerst weer voor het eerst aan tafel zaten." Volgens Ettekoven heeft Monique echt haar best gedaan om iets op te bouwen "en dat is nooit gelukt". "Het gaat überhaupt wel heel snel, want Rachel en Bridget hebben elkaar dan ontmoet, maar André heeft zijn schoonouders ook al ontmoet", sluit Olcay af. Ze stak Monique eerder ook al een hart onder de riem door haar een emotioneel cadeau te geven samen met liefje Ruud de Wild

Lees verder