Monique Westenberg, de ex van André Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monique Westenberg, de ex van André Hazes

Monique Westenberg krijgt emotioneel cadeau van Ruud de Wild en Olcay

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

André Hazes' ex-vriendin Monique Westenberg krijgt steun uit onverwachte hoek! Niemand minder dan Ruud de Wild en Olcay Gulsen, die zelf óók een liefdesbreuk meemaakten, geven haar een emotioneel cadeau.

Dat laat Monique weten op Instagram. Ze plaatste een kiekje van het cadeautje, een schilderij, en bedankte Olcay en Ruud - die inmiddels weer aan het daten zijn - voor "de ongelooflijk lieve woorden". Recent kreeg Monique ook al veel steun: toen verbrak ze haar insta-stilte nadat het uitging met André Hazes.En ze kan alle steun gebruiken: Monique maakte gisteren bekend dat haar oma Corrie, die ook veel voorkwam in reallifesoap Ik Haal Alles Uit Het Leven, is overleden...

Ruud de Wild en Olcay Gulsen

"Laat de zon nooit onder gaan. Nooit", schrijven Ruud en Olcay in een brief aan Monique. Ze gaven haar een schilderij met daarop songteksten uit Elton Johns nummer 'Don't Let The Sun Go Down On Me', dat hij ook vaak met George Michael zong. 

Reacties van BN'ers

Een flinke stoet BN'ers laat ook weer van zich horen in de comments. "Prachtig!", reageert Patty Brard met drie hartjes. "Mooi!", vindt zanger Danny Froger. Ook Kim Kötter is onder de indruk. "Wow wat prachtig." 

Lees verder