Monique Westenberg

Veronica Superguide logo
Monique Westenberg

Monique Westenberg verbreekt stilte: ‘powervrouw!’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Monique Westenberg laat na een nogal heftige week eindelijk weer van zich horen. En daar zijn haar volgers maar wat blij mee!

Monique's laatste post op Instagram dateert alweer van een week geleden en dat voelt in insta-tijd natuurlijk als héél lang geleden. Ze zal vast ook wel wat anders aan haar hoofd hebben gehad: het nieuws over haar ex André Hazes en zijn nieuwe liefde Bridget Maasland - ze zijn dolverliefd - domineert alle Nederlandse media. 

Monique is terug!

Maar... dit weekend verblijdt Monique haar volgers weer met een stel nieuwe foto's! Ze zet de bloemetjes buiten tijdens een vriendinnenavondje én maakt een heerlijke boswandeling met de kleine André Hazes Jr. Haar fans zijn door het dolle heen en spreken hun waardering uit voor het feit dat Monique gewoon doorgaat. "Powervrouw", klinkt het massaal in de comments. "Geniet ervan. Je verdient het." En ook: "Toppie Monique. Laat ze allemaal maar een poepie ruiken!"

André Hazes Jr.

Over de kleine Dré gesproken: die wordt er door de roddelmedia óók bijgehaald tussen al het Hazes-nieuws door. Zo zette Privé het jochie deze week pontificaal op de cover, inclusief suggestieve teksten. En daar is André zelf (die toch al een helse week beleeft) absoluut niet blij mee, gaf hij eerder al aan in RTL Boulevard. Ook BN'ers nemen het voor Monique en André op. Zo schold Paul de Leeuw de makers van het blad uit voor "schoften"

Lees verder