Oh yeah! Ghost Rider komt terug als serie!

Oh yeah! Ghost Rider komt terug als serie!

De duivelse motorrijder Ghost Rider keert terug in zijn eigen serie. Helaas zonder Nicolas Cage...

De liefde tussen Marvel en Netflix is grotendeels voorbij, nu de meeste superhelden binnenkort naar Disney+ verhuizen. Het betekent niet het einde van nieuwe Marvel-series buiten Disney’s nieuwe streamingdienst.

Marvel werkt voor Hulu aan twee nieuwe series over superhelden, of eigenlijk antihelden. Onze gebeden, en die van Nicolas Cage trouwens ook, zijn gedeeltelijk verhoord: het scheurende skelet Ghost Rider krijgt weer een eigen serie!

De opzet is een beetje verwarrend. Robbie Reyes (de derde Ghost Rider) wordt in de nieuwe serie gespeeld door Gabriel Luna, maar het is wel een totaal nieuwe versie van de held… Een soort reboot met dezelfde hoofdrolspeler. We hadden eerlijk gezegd liever een ‘Cage-Rider’ gehad in het Marvel Cinematic Universe, maar je kunt niet alles hebben!

Helstrom

Een andere nieuwe serie, gebaseerd op nóg obscuurdere helden is Helstrom. Daiman Hellstrom is de zoon van een duivel, die wordt opgevoed om de mensheid te kwellen. Dit weigert hij, en hij zet zijn demonische powers in om mensen te helpen.

Zijn zus Satana(!) zit bijna in hetzelfde schuitje… Zij wil echter niet per se mensen helpen, maar alleen demonen afslachten. Als ze daar iemand mee helpt, prima, maar het is geen factor van belang.

In de comics hielpen Ghost Rider en de Hellstorms elkaar wel eens, dus mogelijk zit er al een crossover in het vat. Dat de series naar Hulu gaan (eigendom van Disney), en niet op Disney+ verschijnen, is waarschijnlijk omdat ze daar te gewelddadig/raar voor zijn! Misschien dat de megapopulariteit van Chilling Adventures Of Sabrina achter deze duivelse series zit?

Wanneer de series verschijnen is op dit moment nog niet bekend.