Over en uit: Netflix cancelt ook The Punisher en Jessica Jones

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Over en uit: Netflix cancelt ook The Punisher en Jessica Jones

Over en uit: Netflix cancelt ook The Punisher en Jessica Jones

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het is toch wel een beetje 'de dag die je wist dat zou komen', maar het doet tóch pijn: Netflix cancelt de overgebleven Marvel-series The Punisher én Jessica Jones

Dat meldt Deadline. En zo komt er een einde aan de relatie tussen Marvel Studios en Netflix. Eerder cancelde de streamingdienst ook al superhit Daredevil, Luke Cage en Iron Fist. Deze actie komt precies één maand na het debuut van The Punisher seizoen 2. Vanmiddag postte Frank Castle-acteur Jon Bernthal al een emotioneel, soort van afscheid op zijn insta. 

En Jessica Jones dan? 

In het statement aan Deadline bedankt Netflix alle makers, fans en werknemers achter de schermen van alle shows. Het is een bittere pil, maar gelukkig kunnen we nog uitkijken naar één seizoen, namelijk de derde reeks van Jessica Jones. De alcoholverslaafde privédetective met superkrachten mag nog dit jaar het licht uitdoen. Een precieze releasedate is er nog niet.

Disney+

Wáárom Netflix met de Marvel-shows kapt, is inmiddels wel zo goed als bekend. Disney, dat Marvel Studio's onder zijn hoede heeft, komt met een eigen streamingdienst en The House of Mouse wil álle Marvel-helden natuurlijk ook hebben. Maar gaat dat wel lukken? De hoge bazen bij Disney staan er zeker voor open, maar er zit nog wel een dikke adder onder het gras...

Tja... nu is het afwachten totdat Netflix de releasedate van Jessica Jones seizoen 3 bekendmaakt en dan kunnen we alvast een beetje afscheid nemen. 

Lees verder