Rob BzV

Veronica Superguide logo
Rob BzV
Boer zoekt Vrouw

Oh my! BzV-Rob heeft muziek uitgebracht

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Eline Elsinga

Rob uit Boer zoekt Vrouw heeft tijdens het programma de liefde niet kunnen vinden. Maar het avontuur heeft hem wel weer geïnspireerd om zijn liefde voor muziek op te pakken. Nu heeft de boer vier nieuwe nummer uitgebracht. En ja, ze zijn te beluisteren!

Grote passie

Rob vertelt aan de Telegraaf dat hij eigenlijk zijn hele leven al een enorme passie heeft voor muziek. Sinds zijn zevende schreef hij al eigen nummers. Dankzij zijn deelname aan het boerenprogramma heeft de kersenteler zijn weggestopte passie weer opgepakt.

Geinspireerd door Wendy

De aanleiding van de nummers die hij heeft uitgebracht is een reis die de boer een paar jaar geleden maakte naar Kenia. Of Wendy ook heeft bijgedragen aan die inspiratie? Zeker heeft ze mij geïnspireerd, maar het komt ook uit mijzelf”, vertelt hij.

Contact met Wendy?

Ondanks de inspiratie heeft de boer geen contact meer met Wendy. “Dat is denk ik ook wel belangrijk om het los te kunnen laten. Je moet elkaar de vrijheid weer geven om het af te sluiten”, legt de kersenteler uit. “Als je dan toch contact blijft houden, van mijn kant werkt dat niet, want dan kan je ook niet goed loslaten en kun je je niet goed openstellen voor een nieuwe liefde.

 

Benieuwd naar de liedjes van boer Rob? Je kunt zijn muziek beluisteren op Spotify en YouTube.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.

 

Lees verder