Rob e Wendy

Veronica Superguide logo
Rob e Wendy
Boer zoekt Vrouw

Boer Rob over mislukte romance met Wendy: 'We hebben geen contact'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Emma de Wijer

Boer Rob stond in vuur en vlam voor de langbenige Wendy, en het duurde even voordat hij erachter kwam wat BzV-kijkers al lang wisten: zij moest niets van hem weten. Er is geen enkel contact tussen de twee, verklaart de romantische boer.

'Ik ging er helemaal voor'

Rob heeft zich vol overgave in het Boer zoekt Vrouw-avontuur gestort. "Ik ben heel serieus op zoek gegaan naar de vrouw van mijn leven. Het is niet gelukt, maar ik ging er wel helemaal voor", zegt hij tegen De Telegraaf. Al gauw werd hij smoorverliefd op Wendy en hij trok alles uit de kast om haar hart te veroveren, tot ergernis van veel kijkers. Ook Angela de Jong kon er nauwelijks naar kijken.

Valkuil

De boer ziet nu ook in dat hij misschien een beetje too much is geweest met al zijn serenades op de gitaar, uitgebreide ontbijtjes en kusspelletjes. "Je moet ook de ruimte aan de ander overlaten en zelfvertrouwen hebben dat je goed bent zoals je bent. Dat is een beetje mijn valkuil."

Geen enkel contact

De kersenboer heeft geen contact meer met Wendy. "Dat is ook wel belangrijk om het los te kunnen laten", verklaart hij. "Contact houden werkt voor mij niet, dan kun je niet goed loslaten en kun je je ook niet goed openstellen voor een nieuwe liefde."

Wendy als inspiratie

Ondanks het mislukte liefdesavontuur, heeft hij wel iets aan Wendy overgehouden. Zij heeft hem geïnspireerd in de muziek. Zijn nummers zijn sinds kort te beluisteren via Spotify. "Toen ik zeven was schreef ik mijn eerste nummer. Sindsdien ben ik bezig met eigen muziek. Ik heb altijd gedacht, die wil ik vastleggen. En dat is deze winter een heel mooi album geworden", zegt hij over zijn nummers. En ja, ook daar komt Wendy voorbij. "Dat nummer staat ook op Spotify."

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder