The Mister gaat verder waar Fifty Shades ophield!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Mister gaat verder waar Fifty Shades ophield!

Oeh! Opvolger van Fifty Shades wordt verfilmd!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Er wordt wéér een erotisch boek van E.L. James verfilmd! Na de avonturen van Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades, is het nu de beurt aan The Mister.

Na drie delen in de Fifty Shades-reeks bracht E.L. James vorig jaar een nieuw boek uit: The Mister. De puissant rijke, maar doodongelukkige Maxim Trevethick wordt verliefd op zijn schoonmaakster; de Albanese illegale Alessia.

Door Alessia te leren kennen, en natuurlijk veelvuldig te verwennen, leert Maxim hoe goed hij het eigenlijk heeft. Alessia is verliefd, maar ook doodsbang dat ze elk moment uitgezet kan worden.

The Mister gaat niet om een SM-relatie, maar de machtsverhouding tussen Maxim en Alessia is natuurlijk niet gelijkwaardig. Zodra Alessia ontdekt dat Maxim een rijke tycoon is, schrikt ze zich een hoedje en verlaat ze hem meteen. Dan blijkt er nog een verloofde van Alessia rond te lopen die haar ontvoert naar Albanië. Voor Maxim is het natuurlijk een fluitje van een cent om naar het land af te reizen…

Fifty Shades Of Grey

E.L. James heeft getekend voor een filmversie van het boek, die gemaakt wordt door Universal. Zij waren natuurlijk ook verantwoordelijk voor de Fifty Shades-films, die samen meer dan een miljard opbrachten. We verwachten wel dat er een andere regisseur wordt aangetrokken... Wist je trouwens dat de Fifty Shades-films achter de schermen behoorlijk... saai waren?

Wanneer The Mister precies verschijnt is nog onbekend, maar de filmstudio zal er vast vaart achter zetten! Op Netflix kun je sinds kort genieten van de sexy film After.

Lees verder