• Bridgerton

Oeh la la! Opnames seizoen 3 van Bridgerton zijn gestart!

Bridgerton

Het tweede seizoen van de populaire hitserie is niet eens zó lang geleden op Netflix verschenen, maar we kunnen nu al niet meer wachten op een nieuw seizoen van het degelijke -maar bloedhete- Bridgerton. Goed nieuws: de korsetten zijn weer uit de kasten getrokken en de opnames zijn gestart!

 

Start opnames

Onze harten gaan wel sneller kloppen van de dreamy personages en gelukkig hoeven we niet lang afscheid te nemen van Huize Bridgerton. Netflix houdt ons in de tussentijd zoet met heerlijke beelden van de set en kondigt daarmee de start van de opnames aan. Spannend!

Nieuwe namen

In de korte, vrolijke video zien we natuurlijk vertrouwde gezichten terug. Ook maakte Netflix bekend dat we een aantal nieuwkomers mogen verwelkomen in de sprookjesachtige dramaserie. Zo sluiten Sam Phillips (The Crown), Daniel Francis (Stay Close) en James Phoon (Wreck) zich ook aan bij de dromerige cast. Nog belangrijker: we kunnen nog wel even blijven wegzwijmelen bij Anthony (Jonathan Bailey), Benedict (Luke Thompson) en Eloise (Claudia Jessie). 

Colin <3 Penelope

Waar Cupido het derde seizoen zijn pijlen op richt? Dat zijn Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton). Deze lovebirds (en besties) draaien al vanaf het eerste seizoen al om elkaar heen en we gaan nu eindelijk zien hoe zij het pad der liefde gaan bewandelen. Liefhebbers van de boeken zijn daar niet zo blij mee; het derde deel zou moeten gaan om Benedict. 

Wanneer we seizoen 3 van Bridgerton kunnen bekijken is nog niet bekend. In de tussentijd verder zwijmelen bij sexy series in deze hitte? Wij hebben een aantal hete series voor je op een rijtje gezet!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.