Prince Charming

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Prince Charming
RealityTV

Oeh la la! Dít is de nieuwe Prince Charming!

|
|

Laatste update:

Fans van Prince Charming opgelet! De nieuwe prins is gekroond en zal dit seizoen op zoek gaan naar zijn wederhelft. Wie voor dit derde seizoen zijn hart opent voor een clubje vrijgezelle mannen? Dat is acteur Diego González-Clark! Oeh la la!

In Prince Charming gaat -zoals in De Bachelorette- Diego dus op zoek naar zijn Happily Ever After door te daten met verschillende heren. "De laatste tijd stond mijn leven op z'n kop en leek alles onzeker. Juist daarom heb ik besloten dit avontuur aan te gaan en hoop ik iemand te vinden met wie ik een toekomst kan opbouwen. Ik ben er klaar voor!", zegt de nieuwe prins in een aankondiging van het nieuwe seizoen van het programma. Hij volgt hiermee oud-kandidaat Chris op. 

Wie?

De 30-jarige Diego is niet vies van acteren en het podium. Zo speelt hij momenteel in de musical Disney's Aladdin én heeft hij nog meer grote titels in musicalland op zijn naam staan! Zo schitterde hij in Warhorse, Beauty and the Beast, On Your Feet! en Mamma Mia! Als dat niet klinkt als dé perfecte prins op het witte paard...

 

Griekse god

Het zoete (of soms dramatische) liefdesverhaal speelt zich dit seizoen af op het Griekse eiland Kreta. Het avontuur is daar inmiddels al gestart en de koffers van Diego zijn al uitgepakt. ''Ik heb nog helemaal niemand gezien, dus ik heb nog geen Griekse god en de eerste kus moet nog even op zich laten wachten'', vertelt de nieuwe Prince Charming aan RTL Boulevard

Het derde seizoen van Prince Charming is later dit jaar te zien op Videoland!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder