Sylvia Geersen The Bachelorette

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sylvia Geersen The Bachelorette
De BachelorTVBN'ers

Nieuw seizoen De Bachelorette op komst: déze dame gaat op zoek naar de liefde

|
|

Laatste update:

De rozen zijn alweer uit de struik geplukt voor een nieuw seizoen van De Bachelorette! Hoewel Gaby Blaaser er niet in slaagde om een prins te strikken in het programma, hoopt de aankomende deelneemster wel op een lang en gelukkig einde. Aankomend seizoen probeert topmodel Sylvia Geersen de liefde te vinden als Bachelorette, dat maakt Videoland bekend.

Het is niet de eerste keer dat topmodel en influencer Sylvia Geersen de camera's van Nederlandse televisie opzoekt. We zagen de bloedmooie dame namelijk al schitteren in Holland's Next Top Model in 2006 én in De Verraders (het programma dat vorig seizoen wel een héél naar einde kende). Dit keer gaat ze niet voor dubbelzinnige vriendschappen, maar voor oprechte liefdes: ''Ik hoop echt dat er zich leuke, lieve, grappige, enthousiaste en natuurlijk aantrekkelijke mannen aanmelden die met mij op een mooie liefdesreis durven te gaan'', vertelt Sylvia in gesprek met RTL Boulevard

'Ik blijf in de liefde geloven'

Hoewel de nieuwe Bachelorette niet heel veel geluk heeft gehad in haar liefdesleven, hoopt ze wel op een ontmoeting met haar droomman. ''Ik heb zo ongelofelijk veel zin in dit nieuwe avontuur. Ondanks dat ik al het een en ander meegemaakt heb, blijf ik in de liefde geloven en hou ik van romantiek. Daarom zou ik het oprecht geweldig vinden om via dit heerlijke programma mijn droomman te vinden.'' 

Vrijgezelle mannen gezocht!

Je bent de Bachelorette, je gaat op reis en je neemt mee? Een clubje vrijgezelle (en knappe) heren natuurlijk! Binnen een paar weken hopen de mannen de felbegeerde rozen van Sylvia te winnen tijdens de welbekende rozenceremonie. De vrijgezellen moeten nog wel even verzameld worden, dus mannen die de liefde met Sylvia wel zien zitten, kunnen zich hier opgeven!

Afgelopen seizoen van The Bachelor probeerde YouTuber Thomas van der Vlugt de liefde te vinden in het programma. Hoewel dat even gelukt leek te zijn, liep zijn relatie met Merel niet hélemaal goed af. Benieuwd of er ooit een relatie stand heeft gehouden na The Bachelor? Je leest het hier!

Wanneer we weer kunnen genieten van De Bachelorette is nog niet duidelijk. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder