Yvon Jaspers in Boer zoekt vrouw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yvon Jaspers in Boer zoekt vrouw

NPO schrapt nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Slecht nieuws voor de fans van Boer Zoekt Vrouw: het populaire koppelprogramma is voor onbepaalde tijd uit de programmering gehaald.

‘Geen onverantwoorde dingen’

Het kan nog wel even duren voordat Boer Zoekt Vrouw terugkeert op televisie. De publieke omroep ziet het momenteel niet zitten om het programma op te nemen in tijden van corona. Dat vertelde Frans Klein, directeur Video bij de NPO, dit weekend in een interview met het AD. “Boer Zoekt Vrouw hebben we uit het schema gehaald. Hoe massief zo’n programma ook is, we doen geen onverantwoorde dingen”, aldus Klein.

NPO schrapt nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw

Yvon Jaspers

Er was langer onzekerheid over het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Eind vorig jaar plaatste de KRO-NCRV wel een kandidatenomroep, maar daarbij vermeldde de omroep dat het nog onduidelijk was wanneer de opnames precies zouden plaatsvinden. Afgaande op de laatste berichten, is het dus niet ondenkbaar dat we Yvon Jaspers op zijn vroegst pas weer in 2022 zien rondscharrelen op het erf van de vrijgezelle boeren.

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

Pijnlijke breuk

Gelukkig kunnen we nog even teren op de vorige seizoenen van Boer Zoekt Vrouw. De voormalige deelnemers zorgen namelijk nog altijd voor genoeg drama, spanning en romantiek om de talloze fans bij de les te houden. BzV-Milou is nog altijd herstellende van haar pijnlijke breuk met boer Bastiaan, terwijl boer Hans en Audrey onlangs de trotse ouders zijn geworden van dochter Sofie!

Lees verder