Boer zoekt vrouw, Yvon, KRO-NCRV

Veronica Superguide logo
Boer zoekt vrouw, Yvon, KRO-NCRV

Boer zoekt Vrouw kandidaten gezocht maar gaat het nieuwe seizoen wel door?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Hoewel het nog onzeker is of er in 2021 een nieuw seizoen van Boer zoekt Vrouw komt, gooit KRO-NCRV er woensdag een kandidatenoproep uit. De omroep laat aan NU.nl weten dat het nog niet zeker is wanneer de opnames plaatsvinden, maar dat ze hopen dat het programma in het nieuwe jaar weer van start kan gaan.

“Ook in 2021 hopen we vrijgezelle boeren te volgen in hun zoektocht naar de liefde”, laat een woordvoerder van de omroep weten. “We weten nog niet wanneer dat precies zal zijn, maar willen wel alvast vrijgezelle boeren en boerinnen de kans geven zich aan te melden.”

Laatste aflevering

Begin dit jaar was het elfde seizoen van het boerendatingprogramma te zien. Jan, Annemiek, Geert en Geert-Jan vonden de liefde van hun leven niet. Boer Bastiaan vond wél een vriendin.

Heel december gratis films tijdens de Ziggo Uitpakweken!

Spin-off

Er komen wel soortgelijke programma’s aan. Zo reist Yvon Jaspers in de spin-off Onze boerderij in Europa met een aantal oud BzV-stellen rond in een camper door het buitenland. Op Eerste Kerstdag is er ook nog een kerstspecial, waarin de presentatrice met de kandidaten van het laatste seizoen terugblikt op het afgelopen jaar.

Ben je een vrijgezelle boer(in) of wil een van je vrienden het avontuur aan? Opgeven voor het nieuwe seizoen Boer zoekt Vrouw kan hier!

Lees verder