Noortje Herlaar voegt zich bij cast Soof 3

Door Redactie
Soof 3, Noortje Herlaar

Noortje Herlaar heeft een rol weten te bemachtigen in de derde Soof-film. De actrice uit onder andere De 12 van Oldenheim, Mary Poppins en De Zaak Menten gaat een arts spelen die te maken krijgt met Soof en haar familie.

Eerder werd al onthuld dat Sarah Janneh, Teun Stokkel, Rick Paul van Mulligen en de Engelse acteur Manpreet Bachu ook aan de cast zijn toegevoegd. In de derde Soof-film keren uiteraard bekende gezichten als Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Anneke Blok, Dick van den Toorn en Elise Schaap weer terug. Die laatste gaf eerder al een korte sneak peek van de set!

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar-)films moet je niet missen!

Slecht nieuws voor Soof

In Soof 3 - niet te verwarren met het derde seizoen van de serie - heeft het titelpersonage eindelijk haar leven op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt goed en de kinderen zijn groot genoeg om uit te vliegen. Het zal echter Soof niet zijn als dit geluk een houdbaarheidsdatum kent, dus ook in deze film krijgt Soof slecht nieuws. En laat precies op dat moment haar dochter Sascha weer op de stoep staan mét haar verloofde.

De film draait eind dit jaar in de bioscoop (als de bioscopen dan wel weer geopend zijn!)