Achter de schermen bij Soof 3 gaat het er gezellig aan toe!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Achter de schermen bij Soof 3 gaat het er gezellig aan toe!

Achter de schermen bij Soof 3 met Elise Schaap!

|
|

Laatste update:

Deze zomer kregen we het geweldige nieuws dat er een derde Soof-film gemaakt wordt. De opnames zijn momenteel bezig en Elise Schaap deelt alvast een kiekje van achter de schermen.

Elise Schaap deelt op Instagram een leuke foto van haarzelf en Lies Visschedijk. In de serie is de relatie tussen hun personages Soof en Josine niet altijd even vriendelijk, door het gehannes Soofs ex Kasper, maar achter de schermen ziet het er gezellig uit!

Het verhaal van Soof 3 is nog niet helemaal bekend. We weten wel dat Soof (Lies Visschedijk) haar leven redelijk op orde heeft (voor de verandering) en dat de kinderen klaar zijn om het nest te verlaten. Door een (nog onbekend) rampscenario komt Soofs leven weer op zijn kop te staan.

Soofs dochter Sascha is van plan om te gaan trouwen; Soof probeert de controle over haar situatie terug te krijgen door als een ‘moeder van de bruid-zilla’ alles naar zich toe te trekken. We verwachten dat dit… niet helemaal goed gaat!

In Soof 3 zien we veel bekende gezichten terug uit de populaire films Soof, Soof 2 én de televisieserie Soof: Een Nieuw Begin. Fedja van Huêt, Elise Schaap en Dan Karaty zijn gewoon weer van de partij.

Bekende locaties zoals de woonboerderij en het restaurant de Kooksoof zijn al te zien op Instagram, en er wordt ook gefilmd in Parijs. Het mag duidelijk zijn dat er momenteel hard gewerkt wordt aan Soof 3: het is de bedoeling dat deze in december 2020 in de bioscoop draait.

Exit Soof?

Of er een derde seizoen van Soof: Een Nieuw Begin komt is niet duidelijk. Het zou zomaar kunnen dat de film Soof 3 het einde is voor het populaire personage en haar vreemde familie. Hoofdrolspeler Fedja van Huêt zei begin dit jaar in de Telegraaf dat Soof veel tijd kost, en dat hij en Lies Visschedijk ook wel zin hebben in ander acteerwerk.

Het ziet er dus niet best uit, maar zeg nooit nooit!

Foto: RTL/Mike van den Toorn

Lees verder