Soof wordt omgetoverd in een tv-serie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Soof wordt omgetoverd in een tv-serie

Soof wordt omgetoverd in een tv-serie

|
|

Laatste update:

De koek tussen Soof en Kasper mag dan op zijn, qua materiaal ligt er nog genoeg op de planken. Na Soof 2 wordt er van de filmreeks namelijk ook een serie gemaakt.

Van film naar serie

"Ik ben erg verheugd om aan te mogen kondigen dat we een tv-serie van Soof aan het ontwikkelen zijn", aldus Dan Karaty in de studio van RTL Boulevard vrijdagavond. Karaty wist ook nog te vertellen dat de serie volgend jaar opgenomen wordt. De serie zal, net als bijvoorbeeld Zwarte Tulp, eerst op Videoland te zien zijn en daarna op RTL.

Vertrouwde en nieuwe personages

Wie er in 'Soof de serie' gaan spelen, is nog niet bekend. "Er zitten een paar dezelfde personages in als in de film en een paar nieuwe", aldus Karaty, die in Soof zelf 'sekskabouter Jim Cole' speelt. Het verhaal van de serie borduurt voort op dat van Soof 2. Het kan bijna niet anders dat Lies 'Soof' Visschedijk dus gewoon meedoet in de serie, maar zou Fedja 'Kasper' van Huêt de serie ook halen?

Soof 2

Maar eerst dus nog Soof 2. In het vervolg op de succesvolle film uit 2013, waarin Soof en haar man Kasper na avontuurtjes van beide kanten toch weer bij elkaar komen, lijkt het dan toch echt mis te zijn. Na de nodige sessies relatietherapie wil Kasper definitief de handdoek in de ring gooien. Soof verzinkt in haar chaotische bestaan en probeert zich op te trekken aan Kooksoof en een ontmoeting met Jim Cole. Wat haar echter pas echt vrolijk maakt is de knappe en oprechte chefkok Bauke. Je ziet Soof 2 vanaf 8 december in de bioscoop.

Lees verder