Soof 2 heeft eerste record al te pakken

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Soof 2 heeft eerste record al te pakken

Soof 2 heeft eerste record al te pakken

|
|

Laatste update:

Twee weken voor de film in première gaat, heeft Soof 2 het eerste record al gebroken. Gooische Vrouwen 2 is daarmee één record armer.

Ladies Night

Voor de Ladies Night van volgende week woensdag zijn al ruim 75.000 bioscoopkaartjes verkocht, meldde distributeur Dutch FilmWorks vandaag. Soof 2 verbreekt daarmee het record van Gooische Vrouwen 2, waarvoor 72.000 kaarten werden verkocht. De rodeloperpremière is aanstaande maandag in het DeLaMar Theater in Amsterdam, en op 8 december draait de film in 130 bioscopen.

Soof 2

Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak.

Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole, maar hun timing lijkt zoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en ‘foodie’ Bauke. Hij blijkt een ware goochelaar in de keuken, en belangrijker: hij ziet Soof zoals ze is. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is?

Lees verder