Moon Knight op Disney+

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Moon Knight op Disney+
MarvelSuperhelden

Nog geen officiële plannen voor tweede seizoen Moon Knight

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Lise Knipping

De zesde en laatste aflevering van Moon Knight is sinds gisteren te bewonderen op Disney+. En hoewel de finale van het seizoen genoeg mogelijkheden voor een vervolg biedt, zal de MCU-show volgens acteur Oscar Isaac een limited series blijven.

Spoilers volgen! En mocht je nog aan Moon Knight moeten beginnen, lees eerst dan deze 7 dingen die je écht moet weten voordat je met de serie start.

Nieuw alter ego

Marvel staat erom bekend en ook met de serie Moon Knight weten ze de MCU-fans weer lekker te maken met een scène ná de aftiteling. En dit keer geeft deze meer dan genoeg reden voor verhaallijnen die zich kunnen ontwikkelen in een tweede seizoen. Zo leren we nog een ander alter ego van Marc Spector kennen: de koelbloedige Jake Lockley.

Ziet Oscar Isaac dit wel zitten?

En fans is niet ontgaan dat er ook op promomateriaal het woord ‘season finale’ staat, wat zou kunnen betekenen dat er misschien een tweede seizoen wordt aangekondigd. Dat is volgens Oscar Isaac, die Marc Spector én Steven Grant speelt, nog helemaal niet het geval, zo vertelde hij aan RadioTimes.com. Wél zegt hij te hebben genoten van zijn rol en wil hij graag weer in de huid kruipen van Steven, als die kans er is: ‘’If there was a story that really made sense, I’d be happy to be part of it''.

Wil jij weten of de serie een tweede seizoen waard zal zijn? Check hier onze recensie van Moon Knight!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Russian Doll, They Call Me Magic en The John Wayne Gacy Tapes. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder