Nikkie de Jager

Veronica Superguide logo
Nikkie de Jager

Nikkie de Jager (NikkieTutorials) krijgt eigen tv-show over make-up op NPO

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

We kennen Nikkie de Jager natuurlijk van YouTube, waar ze onder de naam NikkieTutorials make-upvideo’s deelt. De YouTube-ster maakt binnenkort echter de overstap naar tv! Nikkie krijgt namelijk een eigen programma bij de AVROTROS.

NikkieTutorials krijgt tv-show over make-up

Toevallig hadden we het net ook al over Nikkie! Op zaterdag 16 mei krijgt ze in Eurovision: Europe Shine A Light namelijk haar eerste voorproefje van het leven van een tv-ster. Die ervaring komt haar vast goed van pas als presentator van haar eigen programma! NikkieTutorials mag namelijk een make-upprogramma maken voor de AVOTROS. Dat laat de YouTube-ster weten via haar Instagram Stories.

Geef je op voor Make-Up-Cup van Nikkie

Nikkie doet een oproepje onder al haar Nederlandse fans. Ze is namelijk op zoek naar kandidaten voor Make-Up-Cup, haar eigen tv-programma dat op de AVROTROS te zien zal zijn. Helaas zit er wel een klein addertje onder het gras… Om mee te mogen doen, moet  je moet namelijk tussen de tien en vijftien jaar oud zijn. Helaas zijn wij net een tikkie te oud. Val jij wel in de leeftijdscategorie en ben je net als NikkieTutorials dol op make-up? Stuur dan een mailtje met je creaties naar: makeupcup@avrotros.nl

Nikkie maakte eerder dit jaar enorm veel indruk met haar coming-out. Ze schopte het zelfs tot Ellen! Helaas ging het er achter de schermen van de talkshow nogal kil aan toe... Iets zegt ons dat Make-Up-Cup een stuk gezelliger wordt!

Lees verder