Nieuwe trailer van Raya and the Last Dragon!

Raya and the Last Dragon-trailer

Raya and the Last Dragon is de nieuwe film van de makers van Frozen! Check de spannende trailer van de nieuwe Disney-animatiefilm.

Raya beloofde haar vader om de inwoners van de vijf verschillende koninkrijken te verenigen. Deze landen hebben eigenlijk niets met elkaar op, maar zullen móéten samenwerken om de gevaarlijke Druun te verslaan.

De vorige keer dat de Druun aanvielen kreeg de mensheid hulp van machtige draken, maar die zijn nu bijna uitgestorven. Raya zoekt de laatste bekende draak op, maar dat blijkt helaas een kneus te zijn. Gelukkig wordt ze geholpen door een.. ninja-baby!?

Raya and the Last Dragon

Eigenlijk zou Raya and the Last Dragon in maart in de bioscoop draaien. In landen waar de bios gewoon open is, is dat ook zo; tegelijkertijd gaat de film óók op Disney Plus in première (tegen extra betaling). Afgelopen herfst zette Disney óók al de peperdure bioscoopfilm Mulan op zijn streamingplatform, waar abonnees deze voor een paar tientjes konden kijken. In december konden álle Disney Plus-abonnees de film gratis checken.

Superguide Podcast: Bankplakkers

Het lijkt er voorlopig op dat de bioscopen nog even dichtblijven, dus de kans is groter dat je Raya and the Last Dragon in maart op Disney Plus checkt. Sowieso zijn er heel wat geweldige films en series op het platform te vinden.