Nieuwe trailer Star Trek: Discovery maakt eindelijk iets duidelijk over seizoen 2!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuwe trailer Star Trek: Discovery maakt eindelijk iets duidelijk over seizoen 2!

Nieuwe trailer Star Trek: Discovery maakt eindelijk iets duidelijk over seizoen 2!

|
|

Laatste update:

In eerdere beelden van Discovery was Mr. Spock (Ethan Peck) al een paar keer te zien, maar nu discoveren we eindelijk wat hij komt doen. De Vulcan komt niet (alleen maar) op de ruimtekoffie: het heelal is weer eens in levensgevaar!

In de trailer zien we dat Voq/Ash Tyler (Shazad Latif) samen met L’Rell (Mary Chieffo) verwikkeld is in een soort Klingon-burgeroorlog! Het conflict tussen de Federation en de oorlogszuchtige, pratende voorhoofden leek na het eerste seizoen voorbij, maar de bemanning van de Discovery is nog niet van ze af!

De grootste zorg van de Discovery en Mr. Spock is echter de mysterieuze ‘Red Angel’. Overal waar dit wezen opduikt beginnen er verschrikkelijke ruimtestormen, die hele zonnestelsels wegvagen.

Naast de intergalactische bedreigingen, is er natuurlijk ook persoonlijk leed. Michael Burnham (Sonequa Martin-Green) heeft grote moeite om met haar Vulcan-adoptiebroer Spock om te gaan. Mensen zijn nu eenmaal een stuk emotioneler dan de ‘computers met puntoren’.

Star Trek: Discovery

De Discovery, het ruimteschipprototype dat in een ogenblik overal naartoe kan teleporteren, staat in het tweede seizoen onder bevel van Christopher Pike (Anson Mount), de illustere voorganger van James T. Kirk. Ook de kwaadaardige keizerin uit de spiegeldimensie Philippa Georgiou (Michelle Yeoh) maakt een comeback. Met haar paranoïde mindset, en meedogenloosheid is ze een uitstekende aanwinst voor de geheime dienst van Starfleet!

Het tweede seizoen van Star Trek: Discovery is vanaf 18 januari te zien op Netflix. Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering; één dag nadat hij in de VS te zien is geweest.

Inmiddels is er ook iets meer bekend geworden over de nieuwe Star Trek-serie, waarin fanfavoriet Jean-Luc Picard een rol speelt. Yep, Patrick Stewart keert terug in het stretchpak!

Lees verder