Snake Eyes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Snake Eyes

Nieuwe trailer G.I. Joe-spin-off Snake Eyes!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Ninja’s, spetterende actie én loeisnelle achtervolgingen: de nieuwe trailer van Snake Eyes belooft een explosief spektakel!

Van alle G.I. Joe-figuurtjes was Snake Eyes, de zwijgzame ninja, één van de populairste. In de eerdere G.I. Joe-films werd hij gespeeld door Ray Park (aka Darth Maul), maar in de nieuwe film speelt Henry Golding de supersoldaat.

Snake Eyes draait om de rivaliteit tussen de populaire G.I. Joe-ninja’s Snake Eyes en Storm Shadow (Andrew Koji). Verder zijn er grote rollen weggelegd voor Iko Uwais als de mentor van de vechtjassen, Samara Weaving als Scarlett en Úrsula Corberó (La Casa de Papel) als Baroness.

Véél meer G.I. Joe-films in aantocht

G.I. Joe was vroeger voor veel kinderen een populair speelgoedpoppetje, en ontelbare jongetjes groeiden op terwijl ze de figuurtjes tegen elkaar aan ramden. De G.I. Joe-films voelden… helaas ook een beetje zo, maar Snake Eyes moet de filmreeks weer een beetje uit het slop trekken.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Er wordt al gewerkt aan een opvolger van Snake Eyes en volgens geruchten komt er óók een film aan die Transformers met G.I. Joe combineert. Daarnaast komt er een crossover met M.A.S.K. én een ‘normaal’ vervolg op G.I. Joe: Retaliation (2013) met Dwayne Johnson in de hoofdrol.

Als het meezit draait Snake Eyes: G.I. Joe Origins vanaf 22 juli in de bioscoop.

Lees verder