The Conjuring

Veronica Superguide logo
The Conjuring

Nieuwe info over The Conjuring 3: The Devil Made me do it!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Warner Bros. heeft een korte minidocu over het The Conjuring-universum online gezet, met wat nieuwe informatie over The Conjuring 3: The Devil made me do it!

In de featurette vertellen o.a. regisseur James Wan, Vera Farmiga (Lorraine Warren) en Patrick Wilson (Ed Warren) over de geschiedenis van de filmserie. Hoewel de horrorfilms van de doodenge beelden aan elkaar hangen, vinden ze het ook belangrijker dat de lichtere kant van het leven veel in beeld is, zoals in de romantische scènes tussen Ed en Lorraine.

The Conjuring 3 speelt zich af in 1981, nadat een man zijn huisbaas op gruwelijke wijze om het leven bracht. Tijdens de rechtszaak beroept de dader zich op het ‘feit’ dat hij op het moment van de moord bezeten was door een kwade geest. Ed en Lorraine Warren hadden kort daarvoor geholpen bij een geestuitdrijving bij het zoontje van de verdachte, en moeten getuigen tijdens de rechtszaak.

The Undoing op Ziggo: Alles dat je moet weten

The Conjuring 3

Deze rechtszaak vond echt plaats, en werd de “Devil Made me do it”-zaak genoemd. In de rechtbank bleek dat de aanwezigheid van demonen niet echt bewezen kon worden. In The Conjuring 3 zie je wat er volgens de paranormaal onderzoekers ‘echt gebeurd is’.

Het (korte) stukje over The Conjuring 3 begint ongeveer rond de 29ste minuut! Als je een echte fan bent, dan is de hele video wel leuk om te zien.

Er wordt al lang gewacht op The Conjuring 3, en door de coronacrisis werd de film onlangs helaas ook nog uitgesteld. Als het goed is verschijnt de film alsnog op 3 juni 2021!

Lees verder