Nieuwe, heftige beschuldiging tegen Peter Gillis: 'Nicol seksueel mishandeld'

Door Robin Heerkens
Peter Gillis en Nicol Kremers
© Friso Keuris/Talpa

Dennis Schouten van juice-YouTubekanaal Roddelpraat beweert dat Peter Gillis zijn vriendin Nicol seksueel heeft mishandeld. Zelf ontkent de SBS6-realityster deze én een andere beschuldiging van mishandeling.

Peter Gillis ontkent dus hij seksueel geweld heeft gebruikt tegen zijn partner Nicol Kremers. Ook is hij niet betrokken geweest bij de mogelijke mishandeling van een vermeende minnaar, iets dat Roddelpraat ook claimde. Dat zegt het gezicht van Massa Is Kassa in een reactie aan het ANP. Het zit zo: Dennis beweert dat hij uit "eerste hand" hoorde dat Peter Nicol vaginaal zou hebben mishandeld nadat hij erachter zou zijn gekomen dat ze mogelijk vreemdging. Ook zou hij de vermeende minnaar 'in elkaar hebben laten slaan' door twee Poolse mannen.

Reactie Peter Gillis

"De titel van dit programma is 'Roddelpraat'. Dat zegt al genoeg", laat Peter desgevraagd weten. De ondernemer is ook kort in de uitzending van Jan, Dennis en Yvonne Coldeweijer - die te gast was bij de mannen - te horen. Dennis vroeg hem "onder valse voorwendselen" om een reactie. Dat deed hij volgens Peter door zich voor te doen als Volkskrant-journalist.

Mogelijke mishandeling Nicol

Het is niet de eerste keer dat Peter in verband wordt gebracht met mishandeling. Tegen de vakantieparkenbaron loopt momenteel een onderzoek vanwege het mishandelen van Nicol. Hij zou zijn vriendin eind mei hebben aangevallen in Peters vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. Hij moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen.

Het koppel ontkende aanvankelijk dat er sprake is geweest van een mishandeling. Later gaven zij toch toe dat er in mei "een incident in de privésfeer" had plaatsgevonden. De zaak wordt naar verwachting begin volgend jaar inhoudelijk behandeld in de rechtszaal.

Bron: ANP/Veronica Superguide