Nieuw Temptation Island-koppel valt niet in de smaak bij publiek

Antonio in Temptation Island: Love or Leave

Het nieuwe Tempa-koppel Cleo en Antonio maakt bij een aantal kijkers wat los op sociale media.Wat een ingestudeerd stukje, zegt een kijker op Twitter. Een ander vindt Antonio een simpele man”.

Jan-Sietse en Linde naar huis

Terwijl het seizoen al in volle gang is, verschijnt het nieuwe liefdespaar op Temptation Island: Love or Leave. Vorige week verlieten Jan-Sietse en Linde het eiland door gebruik te maken van de ‘Swing of Love’, omdat zij ‘hun vragen beantwoord hebben’. Dat betekent vanouds dat er een nieuw liefdeskoppel de koffers pakt en naar het experiment vertrekt.

Weinig vertrouwen

Een aantal kijkers heeft weinig vertrouwen in het nieuwe koppel. Dat was ook zo bij het nieuwe koppel van het seizoen in 2020. Het zag er al vroeg naar uit dat Zach en Simone het eiland niet als koppel zouden overleven.

 

‘Gaat 100% vreemd’

Op Twitter zegt een kijkerAntonio heeft 1 hersencel. Die gaat vreemd. 100%. Een ander noemt het nieuwe koppel ‘Fake’ en is niet bepaald onder de indruk van de acteerskills van het koppel. Er wordt hier en daar ook wat positiefs over Antonio gezegd. Hij zou namelijk wel wat weghebben van Mart Hoogkamer!

Hoe Cleo en Antonio het eraan toe brengen op Temptation Island: Love or Leave zie je elke donderdag op Videoland. Ook hebben we voor je uitgezocht hoe echt Temptation Island nu echt is.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.