Nieuw element in Temptation Island: de ‘swing of love’

Monica Geuze en Kaj Gorgels

Nog twee nachtjes slapen en dan is het weer zo ver: Temptation Island: Love or Leave. Nieuw dit seizoen is de swing of love. Een nieuw element, waardoor er nog meer drama-wendingen in de serie komen!

‘Een seizoen vol verrassingen’

Presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels vertelden in een interview aan het AD wat we kunnen verwachten in het nieuwe seizoen van de ultieme relatietest. Monica laat weten dat “je kan verwachten, wat je precies niet verwacht”. Volgens co-host Kaj gaat het “een seizoen vol verrassingen worden”.

De ‘swing of love’

Dat het vol verrassingen zit, komt onder meer door een gloednieuw spelelement. Dit nieuwe onderdeel, “de swing of love”, is een schommel, zo vertelt Monica. “Éen iemand krijgt dit seizoen de kans om eerder weg te gaan, zonder de wetenschap of je partner ook gaat.” Het zou dus zomaar kunnen dat de koppels uit elkaar gaan zonder dat ze het in de gaten hebben.

De koppels

Twee weken terug mochten we eindelijk kennismaken met de koppels van het nieuwe Tempa seizoen. Bij de aankondiging bleek het al dat ze volop dealen met trust issues, onzekerheid en jaloezie. Dus dat belooft weer heel wat dramatische kampvuren!

De vrijgezelle deelnemers werden vorige week eindelijk bekendgemaakt. Ze gaan weer voor een hoop sensatie zorgen tussen de koppels!

Wie lekker wil uitbrakken na Koningsdag kan dat op 28 april doen met de eerste twee afleveringen van Temptation Island: Love or Leave op Videoland. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

 

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul: de béste serie van dit moment. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.